Treffer Uitzendbureau

Contact details logo

Treffer Uitzendbureau
Stationsplein 30
1703 WB Heerhugowaard

Telefoon nr.: 072-5348571
E-mail adres: info@trefferuitzendbureau.nl

Uitzendbureau Treffer is meer dan een uitzendbureau. We richten ons namelijk niet alleen op flexibele arbeidsbemiddeling in Noord-Holland, maar denken met werkzoekenden mee over hun loopbaanmogelijkheden en adviseren werkgevers over diverse organisatievragen. Zo spelen we in op de hedendaagse arbeidsmarkt. Daarin staan de begrippen flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.

Bij ons draait het om werk, werkgevers en werkzoekenden. We kennen de arbeidsmarkt, onderkennen de behoeftes van het bedrijfsleven en zijn op de hoogte van de vaardigheden van onze uitzendkrachten. Die matchen we met als uitgangspunt een doeltreffende samenwerking. Daarvoor zijn we actief in de industriƫle reiniging, offshore, procestechniek, groenvoorziening, bouw, schoonmaak, productie, zakelijke dienstverlening, horeca en callcentra. Voor werkzaamheden in de technische sector hebben we Treffer Techniek opgericht. Dit bureau richt zich specifiek op arbeidsbemiddeling in die branche. Treffer is gevestigd in Heerhugowaard en Haarlem.

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. In alle gevallen besteden we persoonlijke aandacht aan onze relaties. En indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Als uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor plaatselijke maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!