RCA

Contact details logo

RCA
Werkdagen 07.00 – 17.00 uur
Elke zaterdag geopend van 08.00 – 13.00 uur

RCA is een full service afvalverwerking- en inzamelingslocatie. De milieustraat van RCA is zo ingericht dat u zowel als particulier of bedrijf het afval zelf kan sorteren en afval kan storten, of dit aan de medewerkers van RCA kan overlaten. Zo kan RCA de afvaltarieven voor alle soorten afval laag en transparant houden. Goed gesorteerd afval bespaart geld en milieu.

Naast het storten van uw afval, kunt u nu ook direct gerecyclede grondstoffen voor uw klussen meenemen. Binnen onze sorteerinrichting is er een gedeelte ingericht om direct vanuit de vakken schoon stopzand of compostgrond mee te nemen. U kunt de gewenste hoeveelheid compost grond of zand in de aanhangwagen laten storten of voor een kant en klaar gevulde big-bag kiezen. Download hier onze nieuwe brochure.

Voor de grotere hoeveelheden afval kunt u bij RCA ook direct containers tegen gunstige tarieven bestellen of door ons uw eigen container laten ophalen. Bekijk hier alle beschikbare formaten en tarieven voor de bouwafvalcontainers.