Hanos

Contact details logo

Hanos
Spaklerweg 51-55
1099 BB Amsterdam

Telefoon nr.: (020) 460 99 99

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Nog altijd is het hoofdkantoor tegenover deze groothandel gevestigd. Sinds deze opening is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met negentien vestigingen door heel Nederland en met twee vestigingen in België.

HANOS kwaliteit

De HANOS filosofie is eenvoudig: betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord. Een klantgerichte service staat bij ons op nummer één, wat niet alleen betekent dat u met al uw culinaire – en productgerelateerde vragen – bij ons terecht kunt, maar ook voor alle deskundige kennis op culinair gebied en al uw culinaire inspiratie voor elk seizoen van het jaar. Ons assortiment met ruim 80.000 producten uit binnen- en buitenland sluit dan ook perfect aan op de wensen van onze horeca klanten.

Vakkundig personeel

Onze werknemers zijn deskundig in hun vakgebied. U kunt dan ook al met al uw vragen bij hen terecht, zij geven u graag advies over bereiding van producten, recepten en calculaties, maar ook over het samenstellen van wijn- en spijskaarten, horeca apparatuur en al uw andere horecabenodigdheden. Bent u zelf een vakkundige specialist en herkent u zich in HANOS? Wij hebben door onze groei regelmatig nieuwe vacatures.

Culinaire innovatie en exclusieve producten

Onze inkopers werken het hele jaar hard om dit assortiment constant te vernieuwen en uit te breiden. Daarnaast volgen zij alle marktontwikkelingen op de voet en werken zij nauw samen met onze culinair adviseurs. Samen zorgen zij ervoor dat ons assortiment van topkwaliteit blijft, want ook dat onderscheidt ons van onze concurrenten: ons uitgebreide assortiment innovatieve en exclusieve producten.

Van vers aanbiedingen tot horeca apparatuur

Onze HANOS horeca groothandels zijn niet de enige vestigingen waar u terecht kunt voor uw horecabenodigdheden. We hebben namelijk nauwe samenwerkingsverbanden met diverse partners. Dit zijn: Van Gestel voor horeca apparatuur, Kaja Interieurs voor al uw horeca inrichting, Van der Zee levert een deel van ons prachtige vleesassortiment en Versvishandel Jan van As verzorgt onze visproducten. Door deze combinatie kan HANOS u alles bieden wat u nodig heeft voor uw horecazaak.

HANOS huismerken voor al uw horecabenodigdheden

Kwaliteit en prijs zijn belangrijke criteria als het om de aankoop van producten gaat. Daarom hebben wij een aantal huismerken, waarmee u een uitstekende keuze maakt. Kwaliteit, variatie en kosten staan bij deze producten centraal. Hierdoor kunnen wij onze huismerk producten voor een mooie prijs bieden, terwijl de kwaliteit minstens zo goed is als dat van onze A-merken.