Sushi Daily

Contact details logo

Kelly Deli B.V.
Zekeringstraat 11 B
1014 BM Amsterdam

www.sushidaily.com
www.kellideli.com

Sushi Daily is het shop-in-shop concept wat u mogelijk kent vanuit de Albert Heijn waar u uw boodschappen doet. Momenteel hebben wij meer dan 500 volledig servicegerichte Sushi Kiosken door heel Europa. Onze Sushi Kiosken bevinden zich voornamelijk in- en om hypermarkten, supermarkten, luchthavens en treinstations. Zoals net al aangegeven, werken wij in Nederland voornamelijk samen met onze Retail partner Albert Heijn. Waar wij duidelijk onderscheid in maken, zijn onze nauwkeurig getrainde Sushimeesters, die met grote passie en vaardigheid de Sushi vers bereiden voor het oog van de klanten.

Het netwerk breidt zich steeds meer uit. Zo hebben wij in Nederland ondertussen 35 zelfstandig opererende Sushi Kiosken en zullen dit steeds meer worden. Onze recepten zijn ons heilig en zijn met veel liefde voor het product samengesteld. Wij hebben over 100 verschillende Sushi recepten! Onze recepten worden bereid in onze eigen keukens, met onze eigen materialen. Wilt u eens zien hoe onze Sushimeesters bijvoorbeeld vakkundig een hele zalm fileren? Sta dan eens even stil bij het boodschappen doen en kijk mee.

Om een volledig overzicht te geven van waar wij te vinden zijn in Nederland of daarbuiten, kunt u het beste even naar onze store locator op onze site gaan. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe recepten en andere leuke weetjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Restaurants 2017