Rivers Club & Restaurant

Contact details logo

Rivers Club & Restaurant
Turfmarkt 11-23
1813 SC, Alkmaar

Voor reserveringen:
Bel: 072 531 40 00
Mail: info@riversalkmaar.nl

Alkmaar en water is een perfecte combinatie dus voelt ‘Club Restaurant Rivers’ zich in de Kaasstad als een vis in het water. Geen wonder dat verse vis en een exclusief stuk vlees prominent op de menukaart staan. Rivers ligt aan de passantenhaven van de Schelphoek, een sierlijke nieuwbouwwijk in hartje Alkmaar. Dus altijd reuring op het zonnigste en grootste terras van de stad.

Verrassende kaart

Wij verrassen je graag met onze uitgebreide wijn- en spijskaart! Vanuit onze open keuken koken chefkok Joeri Peetoom en zijn brigade vanuit de klassiek Franse gedachte en vertalen dit met eigentijdse gimmicks naar het heden. Je hebt bij ons de keuze uit een grote variëteit lunch-, vis- en vleesgerechten. En zoals het een restaurant gelegen aan het water betaamt, kun je bij ons extra goed genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft! Het sea food dat wij dagelijks vers inkopen, presenteren wij in onze rawbar. Een andere eigenzinnige touch van Rivers blijkt uit het feit dat wij zoveel mogelijk met de seizoenen meegaan en werken met biologische producten. Onze connecties uit de buurt voorzien ons van de lekkerste streekproducten, waardoor jij bij ons kunt genieten van eerlijk en puur eten.

Laagdrempelig met een vleugje glamour

Om ultiem te kunnen genieten van onze tongstrelende gerechten, hebben wij uiteraard gezorgd voor een interieur dat een lust voor het oog is. Direct bij binnenkomst word je aangenaam verrast door de sfeervolle ambiance, welke wij met ingrediënten als een eigentijdse bar, comfortabel meubilair, eigenzinnige kunst en mooie accessoires hebben gerealiseerd. Laat je omarmen door deze laagdrempelige loungy sfeer met flair én een vleugje glamour! En wanneer de zonnige maanden hun intrede doen, is het goed toeven op het mooiste terras van Alkmaar. Wij hebben daar de beschikking over maar liefst 120 plaatsen!

Bruiloften, feesten en business events

Rivers Club & Restaurant is tevens de place to be voor bruiloften, feesten en diverse business events. Wij kunnen onze ruimte naar iedere gelegenheid inrichten. Voor feesten met een kleinere omvang kleden we deze intiem aan. Wanneer de gastenlijst tientallen genodigden telt, plaatsen we het meubilair zodanig dat er naar hartenlust kan worden gegeten, gedronken en gedanst. Zo geven we bij Rivers iedere gelegenheid het ultieme stukje cachet!

Restaurants 2017