Restaurant Vito

Contact details logo

Restaurant Vito
Turfmarkt 1-9
1813 SC, Alkmaar

Voor reserveringen:
Bel: 072 511 31 78
Mail: info@restaurant-vito.nl

Restaurant Vito

Restaurant Vito is een modern Italiaans georiënteerd restaurant. Het ligt tussen het historische centrum van Alkmaar en de nieuwe wijk ‘de Schelphoek’.

dummy img restaurant

Het terras ligt aan een passantenhaven dat in het najaar van 2011 is aangelegd. Op zonnige dagen kunnen liefhebbers van de zon en heerlijk eten, hun hart ophalen op dit zonovergoten terras aan het water. De gasten die hier zitten hebben een prachtig uitzicht op de ‘oude stad’, waar de Accijnstoren een prachtige eyecatcher is.

Het keukenteam bestaat uit een jong en dynamisch team. De keuken wordt geïnspireerd door de Italiaanse keuken waar chefkok Jan-Willem de Jong de scepter zwaait. Vito streeft ernaar om uitsluitend met dagverse ingrediënten de lekkerste Italiaanse streekgerechten te serveren. De smaak en presentatie van de gerechten zijn bepalend voor een fantastische avond uit.

Bij Restaurant Vito bestaat de mogelijkheid om even snel te dineren met een pizza of pasta. De gasten kunnen ook lekker rustig tafelen en genieten van de vriendelijke geprijsde verrassingsmenu’s van € 32,50 voor 3-gangen tot € 50,00 voor 6-gangen. Wat de keuze ook is van de gasten het wordt ten alle tijden met een glimlach geserveerd en eventueel met een bijpassende wijn door de bedieningsbrigade onder leiding van gastvrouw Linda Boersma.

Om alvast een idee te krijgen van de sfeer en onze gerechten kunt u alvast kijken op de website: www.restaurant-vito.nl.

Restaurants 2017