Mocchi

Contact details logo

Mocchi
Mient 24
1811 NC, Alkmaar

Voor reserveringen:
Bel: 072 51 57 777
Mail: info@mocchi.nl

MOCCHI Alkmaar viert een feestje op het ACP 2016!
Waarom? Mocchi Alkmaar viert tijdens de 25e jubileumeditie van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza ook een eigen jubileum, namelijk ons tienjarig jubileum als trouwe deelnemer van het ACP!

Wie jarig is trakteert!
Dat geeft u een extra goede reden om MOCCHI Alkmaar te bezoeken tijdens het ACP 2016. U zult begrijpen dat wij nog niet verklappen hoe wij dit jubileumfeestje met u zullen vieren. Als u nieuwsgierig bent hoe wij dit met u vieren, houdt dan in de periode tot het ACP onze Facebook pagina scherp in de gaten!

‘Mocchi’ staat voor More Coffee Chocolate and Ice cream
Dat is precies wat u van ons kunt verwachten. Naast Australian bonbons en koffie vindt u bij ons Urban Cacao chocolade en macarons, slagroomtruffels en cheesecake van De Bijenkorf Patisserie en vers gedraaid ijs uit eigen keuken. Ons Mocchi ijs gebruiken wij tevens als basis voor onder andere verfrissende milk- of coffeeshakes. Wist u bijvoorbeeld dat ons sorbetijs lactosevrij is en gemaakt wordt van vers gepureerd fruit? Ook met een noten of gluten allergie kunt u bij ons terecht, meldt dit dan aan een van de medewerkers. Bovendien laat Mocchi u graag genieten van Revolution Tea en de lekkere Chai Tea Latte van theemaker David Rio. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze nieuwe website: www.mocchi.nl.

Wat als we u vertellen dat het lekkerste chocoladetoetje uit een fontein komt?
Een babyshower, sweet sixteen party of jubileum. Juist met speciale gelegenheden is het van belang uw gasten of bezoekers zo nu en dan iets nieuws voor te toveren. Met een chocoladefontein van Chocolate Girl krijgt genieten van chocolade een extra dimensie. Een chocoladefontein is een sieraad voor uw interieur, vergroot uw verdiensten en geeft aan elk evenement iets extra’s. Deze extra dimensie laten wij u graag zelf ervaren.

Lekkere trek?
Kom dan tijdens ACP bij ons langs en ontdek de magie van ons heerlijke Mocchi ijs, maak een keuze uit de Australian bonbons of Urban Cacao macarons. Een lust voor het oog, een feest voor de mond. Alleen of gezellig met elkaar. Tijdens het ACP zorgen wij dat de Suá Sparkling Rosé, de pure fruit beleving en levendige bubbels in u losmaken zoals u al jaren van ons gewend bent! U vindt Mocchi aan Mient 24 in hartje Alkmaar en hopen u snel in onze winkel te zien.

Cathy, Daan en ons Mocchi team
Mocchi Alkmaar

Restaurants 2016