Mocchi

Contact details logo

Mocchi Alkmaar
Mient 24
1811 NC, Alkmaar

Mocchi de Mare
Europaboulevard 63
1825 RB, Alkmaar

Voor reserveringen:
Bel: 072 51 57 777
Mail: info@mocchi.nl

Mocchi smaakt naar meer
Tweede vestiging geopend in Alkmaar

 “Natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer op Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza te vinden”, zegt Daan Faber van Mocchi Alkmaar enthousiast. “Alweer voor de elfde keer zijn wij aanwezig op dit fantastische evenement. Het is bij ons naast de deur en de opzet van het festijn spreekt ons enorm aan.”

 “Naast dat vele goede doelen worden gesteund is het voor ons ook een mooi platform om ons assortiment onder de aandacht te brengen bij de vele bezoekers. ‘Mocchi’ staat voor More Coffee Chocolate and Ice cream en dat is ook precies wat iedereen van ons kan verwachten. Naast Australian bonbons en koffie vind je bij ons Urban Cacao chocolade en macarons, slagroomtruffels en cheesecake van De Bijenkorf Patisserie en vers gedraaid ijs uit eigen keuken. Ons Mocchi ijs gebruiken wij tevens als basis voor onder andere verfrissende milk- of coffeeshakes. Ook met een noten of gluten allergie kun je bij ons terecht. Sinds kort hebben wij eveneens glutenvrije ijshoorns.” Dat Mocchi in de smaak valt in Alkmaar blijkt uit het feit dat sinds begin juli een tweede vestiging is geopend in de stad. “Aan de Europaboulevard van winkelcentrum de Mare is onze nieuwe zaak gevestigd. Wij zijn daar zeer goed ontvangen en bij mooi weer zit ons terras elke dag vol. Kom ook eens kijken en proeven!”

Waaghalzen

“Iedereen die onze stand tijdens ACP bezoekt kan genieten van onder meer ons overheerlijke macadamia-ijs. Dat is toch wel één van onze toppers. Uiteraard presenteren wij ook de Waaghalzen. Dit zijn dubbel lekkere chocoladekaasbonbons. Kom dit unieke en puur Alkmaarse product proeven en plaats je bestelling op www.waaghalzen.nu . Ontdek tijdens Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza de magie van ons heerlijke Mocchi ijs en maak een keuze uit de Australian bonbons of Urban Cacao macarons. Tijdens ACP zorgen wij bovendien dat de heerlijke aardbeien bubbel, Suá Sparkling Rosé, klaarstaat. Graag tot ziens in één van onze winkels en natuurlijk tijdens ACP.”

RESTAURANTS 2018