Melange7

Contact details logo

Melange7
Kennemerstraatweg 99-103
1851 BC, Heiloo

Voor reserveringen:
Bel: 072 532 53 76
Mail: info@melange7.nl
www.melange7.nl

Melange7 is dé plek voor een gezellige lunch of smakelijk diner. Ons signature risotto bijvoorbeeld, is in de wijde omgeving bekend én geliefd. Gezellig borrelen aan de bar, of een verrukkelijke baristakoffie met gebak van Bakkerij Beerse? Het kan allemaal bij Melange7 Restaurant & Shopping.

Alles waar je blij van wordt!

De delicatessenshop van Melange7 is direct bij de entree zinnenprikkelend met een mooie selectie oliën & azijnen en bijzondere wijnen. Het concept van Melange7 Restaurant & Shopping is ideaal. Eten, drinken en shoppen; alles onder één dak. Zelfs voor ambachtelijk vers gebakken brood en gebak van de befaamde Bakkerij Beerse kun je hier dagelijks terecht.

Lunchen of dineren in het sfeervolle restaurant of op het fijne, zonnige terras is een aanrader en lekker lang tafelen met vrienden of familie is gegarandeerd een groot succes. Het met regelmaat wisselende menu wordt met zorg samengesteld en verrast en prikkelt alle zintuigen.

De bijbehorende winkel van Melange7 is een walhalla van mode, schoenen, baby & kinderkleding, sieraden en zoveel meer. Ook op het gebied van interieur en de bijbehorende accessoires is dit een fijne plek met een aantrekkelijk aanbod en goed advies. Kortom, een unieke plek waar alles waar je blij van wordt samensmelt. Eten, drinken én winkelen: Melange7 Restaurant & Shopping.

Heb je wat te vieren?

Wij hosten jouw eigen feest, zakelijk of privé, Melange7 neemt je alle zorg uit handen.

Restaurants 2017