Mooi resultaat voor de goede doelen

Het is inmiddels alweer een kleine 2 maanden geleden dat op het waagplein in Alkmaar het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza heeft plaatsgevonden. Afgelopen editie werden de opbrengsten voor de goede doelen weer op het plaza zelf uitgereikt. Hieronder een overzicht van alle cheques die zijn uitgekeerd,

Playing for Success Alkmaar en Jeugdcultuurfonds Alkmaar ontvingen beiden een donatie van €5000.

Lees meer »

Komend weekend is het eindelijk zover! De 23ste editie van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza zal dan plaatsvinden op het Waagplein in Alkmaar. En de weersvoorspellingen lijken uit te komen: er staat zon en 22 graden op het menu! De perfecte omstandigheden om te genieten van al het heerlijks dat het Plaza te bieden heeft. 

En de weersvoorspelling is ook terug te zien in de online kaartverkoop: er zijn nog maar 200 kaarten beschikbaar voor de vrijdag en we verwachten dat we morgen aan het eind van de dag uitverkocht zijn. Dus zorg dat u er bij bent en bestel snel de laatste kaarten voordat het te laat is!

Opbouw gestart
Momenteel zijn onze leveranciers en partners al begonnen aan de opbouw van het Plaza op het Waagplein. Wij zullen u via Facebook op de hoogte houden van de vorderingen. 

Entertainmentprogramma Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza 2014 bekend!

Het entertainmentprogramma van de 23ste editie van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza is bekend!

Met Leona Philippo, Sabrina Starke en Ernst, Bobbie en de Rest! staan er weer grote namen op het menu.

Lees meer »

De Commissie Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza 2014 stelt zich voor

Ook dit jaar is er vanuit de Junior Kamer weer een team samengesteld die van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza 2014 een groot succes mag gaan maken! Wij stellen ons graag aan u voor:

Lees meer »

Samenwerking met HDC Media een feit

 

Goede publiciteit is voor grote evenementen als het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza van levensbelang. Wij hebben daarom de makers van het Alkmaars Weekblad en de Alkmaarsche Courant, HC/HDC, als mediapartner gekozen voor ons evenement. Dat betekent dat in het huis-aan-huisblad en het dagblad volop artikelen én een special over dit culinaire festijn verschijnen. Afgelopen week tekenden de betrokken partijen het mediacontract.

Lees meer »

Eerste Culinair Plaza Award uitgereikt

Het Alkmaarse drafcentrum was zaterdagavond eens niet het strijdtoneel van paarden en sulky’s, maar stond volledig in het teken van het eindejaarsfeest van de Junior Kamer Alkmaar. Met als hoogtepunten van de avond het uitreiken van de eerste Culinair Plaza Award aan Lounge Mij én het fêteren van goede doelen. De opbrengsten van zowel het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza als de JCI Challenge, in totaal 41.250 euro, werden verdeeld onder negen regionale organisaties.

Lees meer »

Culinair Plaza verandert van naam

Hét culinaire evenement van Noord-Holland was de afgelopen zes jaar bekend als Rabobank Alkmaar Culinair Plaza (ACP). Afgelopen zaterdagavond is hier een eind aan gekomen. De komende drie jaar krijgt het ACP de naam NH1816 Alkmaar Culinair Plaza. De Rabobank heeft het stokje overgedragen aan de particuliere schadeverzekeraar. 

 

Lees meer »

Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2013

Van vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september 2013 wordt het Waagplein voor de 22e keer omgebouwd tot het gezelligste plein van Nederland. Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2013 wordt weer een groot feest!

Ook dit jaar is de organisatie van het meest spraak- en smaakmakende evenement in handen van Junior Kamer Alkmaar. Zoals ieder jaar gaat de opbrengst, na aftrek van alle kosten, naar goede doelen.

Algemene informatie
Wilt u meer weten over de kaartverkoop, speciale munten en openingstijden? Bekijk hier de algemene informatie.

Lees meer »

Goede doelen Culinair Plaza presenteren zich in video

De opbrengst van Rabobank Alkmaar Culinair Plaza komt ten goede aan vier goede doelen: Stichting Philadelphia, Stichting Dupla, Wensstichting Oppepper4all en Het Oranjehuis. Bent u benieuwd wat deze organisaties nu eigenlijk precies doen? Bekijk dan de video's waarin de goede doelen zich presenteren.

Deze video's zijn speciaal voor Culinair Plaza door Chapman Events gemaakt en zijn te vinden op de pagina 'Foto & Video' op deze website.

Lees meer »

Populaire boyband B-Brave grote publiekstrekker om zaterdagmiddag!

Op zaterdagmiddag 14 september is het Waagplein zeer waarschijnlijk goedgevuld met vooral jonge enthousiaste meisjes. Om 16.15 uur staan de jongens van de populaire boyband B-Brave namelijk op het podium van Rabobank Alkmaar Culinair Plaza.

Lees meer »

16-jarige zangeres Hannah Westra: "Mensen entertainen is het leukste wat bestaat"

Op zaterdagmiddag krijgt de 16-jarige Hannah Westra de kans om haar vocale talenten aan het publiek van Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2013 te laten horen. Wees er op tijd bij, want deze finaliste van "The voice van West-Friesland"  staat al om 15.35 op de bühne. Graag stelt dit jonge talent zich aan u voor.

Lees meer »

Veelzijdige Job Bovelander zingt vrijdagavond op Culinair Plaza!

Job Bovelander is een veelzijdige man. Al op 10-jarige leeftijd speelde hij een rol in de musical Elisabeth van Joop van den Ende. Vervolgens timmerde hij verder aan de weg als musicalspeler, acteur en zanger. Op vrijdagavond zal Job een knallend optreden geven op Rabobank Alkmaar Culinair Plaza.

Lees meer »

Jason Bouman zorgt voor Nederlandstalige gezelligheid op vrijdag

Op vrijdagavond 13 september zal Jason Bouman vanaf 21.00 uur zorgen voor een stevige portie Nederlandstalige gezelligheid. Als kersverse winnaar van het SBS6-programma 'Bloed, Zweet en Tranen'  is dit wel aan Bouman toevertrouwd.

Lees meer »

Optreden Het Huiscollectief Extended belooft muzikaal spektakel te worden

Op vrijdagavond zal Het Huiscollectief Extended een groot deel van het muzikale entertainment tijdens het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza voor haar rekening nemen. Zij spelen maar liefst drie sets en vertolken bekende popsongs en hits van o.a. Sting en David Bowie.

Lees meer »

Entertainmentprogramma Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2013 bekend!

Het entertainmentprogramma van de 22ste editie van Rabobank Alkmaar Culinair Plaza is gereed!

Met onder andere aansprekende namen als Dean Saunders, de Sunclub en Jason Bouman (Winnaar Bloed, Zweet & Tranen)!

Lees meer »

De Commissie Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2013 stelt zich voor

Elk jaar wordt er vanuit de Junior Kamer een team samengesteld die ervoor zorgt dat het Alkmaar Culinair Plaza weer het mooiste evenement van Alkmaar en omgeving wordt.

Lees meer »

Kamer leden weer Strak in Pakken

Ook dit jaar heeft Erik Spieker van Strak in Pakken de Junior Kamer weer strak aangekleed. Het is Erik, als een van de hoofdsponsors, weer gelukt om de leden van de kamer van een perfect outfit te voorzien. 

Lees meer »

Voorbereidingen Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2013 gestart

De voorbereidingen voor de 22ste editie van Rabobank Alkmaar Culinair Plaza zijn sinds het begin van dit jaar alweer in volle gang geraakt. Dit jaar zal dit toonaangevende culinaire evenement van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september zoals altijd plaatsvinden op het mooiste plein van Alkmaar: het Waagplein.

Lees meer »

Junior Kamer Alkmaar overhandigt bijna 55.000 euro aan goede doelen

Op donderdag 15 november heeft de Junior Kamer Alkmaar (JKA) cheques met een gezamenlijke waarde van bijna 55.000 euro uitgereikt aan diverse regionale goede doelen. Dit bedrag is tot stand gekomen door de opbrengsten van twee evenementen die de JKA organiseert: de JCI Challenge in mei dit jaar en het 21e Rabobank Alkmaar Culinair Plaza dat in september plaatsvond. De uitreiking vond plaats in restaurant Silhouet & La Locanda.

Lees meer »

Winnaar VW up! Rabobank Alkmaar Culinair Plaza bekend

Op zondagavond 16 september werd de winnaar van de gloednieuwe Volkswagen up! bekendgemaakt. Deze is ter beschikking gesteld door Martin Schilder Automobielbedrijven en Route Mobiel. De gelukkige winnaar werd mevrouw E. Dijksma uit Alkmaar. Het winnende lotnummer: 15082

Lees meer »

Ook Alkmaar op zondag besteedt aandacht aan RACP-sponsoring Strak in Pakken

Bron: Alkmaar op Zondag - De naam van de winkel zegt het al; eigenaar Erik Spieker, ziet de man van tegenwoordig graag 'Strak in het pak'. Spieker is gevoelsmatig erg betrokken bij de Junior Kamer Alkmaar en Culinair Plaza en wil graag iets doen voor de leden die straks drie dagen klaar staan om de duizenden bezoekers te laten genieten van dit culinaire evenement.

Het was voor Erik Spieker, eigenaar van Strak in Pakken, een groots moment toen de leden van Junior Kamer Alkmaar compleet in het nieuw gestoken waren, op de gevoelige plaat gingen.

Lees meer »

Speciale lotenactie Rabobank Alkmaar Culinair Plaza tijdens AZ-SC Heerenveen!

Aanstaande zondag 26 augustus organiseert Rabobank Alkmaar Culinair Plaza een speciale actie rondom de Eredivisiewedstrijd AZ – SC Heerenveen. Door middel van bewegende LED-reclameborden en actieve werving van onze vrijwilligers wordt onze lotenactie extra onder de aandacht gebracht.

Lees meer »

Gebruik de hashtag #RACP12 voor, tijdens en na Rabobank Alkmaar Culinair Plaza!

Voor de Twitteraars onder ons: de officiële hashtag van het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza is #RACP12. Gebruik deze hashtag bij al je tweets voor, tijdens en na ons evenement.

Door deze hashtag te gebruiken krijgt iedereen een goed beeld van wat zich zoal afspeelt rond ons evenement. Dus, ben je van plan om het plaza te bezoeken? Of wil je graag je mening geven over, of vooruitblikken op het Plaza? Deel dit via Twitter met deze hashtag!

Het gebruik van deze hashtag is uitstekend geschikt om tijdens het evenement samen ook sociaal-digitaal te genieten van alle culinaire hoogstandjes en het top entertainment.

Tenslotte kun je de hashtag gebruiken om samen met de andere bezoekers alles nog even na te beschouwen en terug te kijken op ongetwijfeld weer een zeer geslaagde 21ste editie van ons Plaza.

Lees meer »

'Ze gaat zorgen voor kippenvel'

(Foto en tekst: Rodi Media)

ALKMAAR - Ze bezorgde heel Nederland kippenvel met haar deelname aan The Voice of Holland en volgens Paul Zonneveld doet ze dat tijdens het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza nog eens dunnetjes over. Kim de Boer staat namelijk garant voor een spetterend optreden op de zaterdagavond vanaf 20.30 uur. Dit optreden wordt mogelijk gemaakt door Feestvarken Producties, waar Zonneveld directeur is.

Lees meer »

Xander de Buisonjé geeft het startschot tijdens topbezetting culinaire zaterdag

(Tekst en foto: xanderdebuisonje.nl)

Xander de Buisonjé leerden we kennen als frontman van Volumia!, waar hij nummers als Hou Me Vast, Het Is Over en Afscheid toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Vier solo-albums, een akoestisch album en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie.

Lees meer »

Hans Dulfer zorgt voor Sunday Soul-show op Rabobank Alkmaar Culinair Plaza!

(Tekst en foto: Geels Evenementen)

Denk je aan cross-over (combinatie van verschillende muziekstijlen), dan kun je niet om Hans Dulfer heen. Zijn geweldige talent, zijn energieke live -performance en zijn superband staan garant voor een spetterende avond die je van top tot teen meesleept.

Lees meer »

Bart Brandjes brengt u een Sweet Voiced Friday

(Foto: The Voice of Holland)

Bart Brandjes zat tijdens The Voice of Holland in het team van Marco Borsato en is een meesterlijke muzikant en zanger die zijn sporen dik verdiend heeft. Tijdens een 30 minuten durend optreden zingt Bart nummers van Michael Bublé, Stevie Wonder, enkele dance classics en ook Nederlandstalige nummers.

Opbrengst RACP-loterij naar Jeugdsportfonds Alkmaar

Ook dit jaar zal voor de 21e editie van de Rabobank Alkmaar Culinair Plaza een grote loterij worden georganiseerd waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Nu is het Jeugdsportfonds Alkmaar de gelukkige. De hoofdprijs in de loterij is een spiksplinternieuwe Volkswagen up! U kunt uw loten hier kopen.

Lees meer »

Kaartverkoop Rabobank Alkmaar Culinair Plaza gestart!

Goede doelen hopen weer op een fantastische opbrengst

ALKMAAR – Op maandag 2 juli start de voorverkoop van de toegangskaarten voor het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza (ACP). Voor 5 euro per persoon krijg je een entreebewijs voor een dag. Het culinaire evenement vindt dit jaar plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september. Het is de 21ste keer dat de Junior Kamer de organisatie op zich neemt.

Lees meer »

Strak in Pakken kleedt organisatie Alkmaar Culinair

ALKMAAR - donderdag 31 mei - Dit jaar zal de Junior Kamer Alkmaar, organisator van Alkmaar Culinair Plaza, tijdens dit culinaire evenement worden gekleed door Strak in Pakken, de stijlvolle herenmodezaak in het centrum van Alkmaar.

Lees meer »

Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2012 ontvangt definitieve 'go'!

ALKMAAR - Vrijdag 25 mei - Rabobank Alkmaar Culinair Plaza 2012 heeft donderdag 24 mei haar definitieve en officiële 'go' gekregen van de Junior Kamer Alkmaar. Dit betekent dat niets een
succesvolle 21ste editie meer in de weg hoeft te staan.

Lees meer »

Eerste Culinair Plaza Cup succesvol

Organisatie zet sponsors in het zonnetje

ALKMAAR – Donderdag 26 april. Locatie golfbaan Sluispolder. Het waait hard, donkere wolken boven de golfbaan en elk moment kan het water uit de donkere hemel vallen. Voor het eerst in de geschiedenis van het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza organiseerde de Plaza commissie een bijeenkomst waarbij de sponsors van het voorgaande evenement in het zonnetje gezet zouden worden.

Lees meer »

Voorproefje Alkmaar Culinair Plaza 2012!

Nieuwe meerjarenovereenkomst met organisatie Rabobank Alkmaar Culinair Plaza

Alkmaar – Afgelopen week is opnieuw de samenwerking bekrachtigd tussen De Boer, een internationaal toonaangevende leverancier van ruimteoplossingen op maat voor tijdelijk en semi-permanent gebruik, en Junior Kamer Alkmaar voor een periode van drie jaar voor het bekende culinaire festival Rabobank Alkmaar Culinair Plaza (ACP). Hiermee is het evenement ook de komende jaren verzekerd van de hoogwaardige, stijlvolle tenten van De Boer.

Lees meer »

Junior Kamer Alkmaar overhandigt bijna 60.000 euro aan goede doelen

Alkmaar – Junior Kamer Alkmaar heeft donderdagmiddag 17 november cheques met een gezamenlijke waarde van 40.000 euro overhandigd aan tien regionale goede doelen. Het geld is bijeengebracht uit de opbrengsten van de JCI Challenge in mei van dit jaar en het 20e Rabobank Alkmaar Culinair Plaza dat plaatsvond in september. Tijdens het culinaire weekend zelf was ook al bijna 20.000 euro uitgereikt.

Lees meer »
Nh1816 Verzekeringen
BELOS KLIMAATTECHNIEK
D-Tech Staalbouw & Design
RABOBANK ALKMAAR E.O.
Homan elektrotechniek
Drukkerij Proja
Woldhuis Installatietechniek
Holland Media Combinatie
Geels Groep
Marcelis Dékavé