Samen culinair eten en drinken voor zes goede doelen

JCI Alkmaar, organisator van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza, ontving dit jaar flink wat verzoeken om steun vanuit uiteenlopende goede doelen. Uiteindelijk zijn er zes aansprekende projecten van evenzoveel goede doelen uitgekozen. Dit jaar staan Stichting Bureau Sterrenstof, Stichting Ons Huis, Klas op Wielen Alkmaar, Stichting ‘Achter de Duinen’, de Mytylschool Bergen en Stichting een Betere Start centraal.

De bijdrage die de goede doelen ontvangen is afhankelijk van de opbrengst van het Culinair Plaza. Tijdens het evenement worden er per avond twee goede doelen verrast met een donatie ter realisatie van hun doelstellingen.

Lees meer »

Organisatie Alkmaar Culinair Plaza 2015

Ieder jaar wordt er vanuit de JCI Alkmaar een team samengesteld die ervoor zorgt dat het Alkmaar Culinair Plaza weer het mooiste evenement van Alkmaar en omgeving wordt.

Foto: Ed van de Pol

Lees meer »

Start kaartverkoop voor smulfestijn

De kaartverkoop van de vierentwintigste editie van Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza is gestart op 1 juli. Via www.alkmaarculinairplaza.nl kunnen de liefhebbers van lekkere gerechten en smakelijke wijnen hun kaarten in de voorverkoop bestellen.

Lees meer »

Mooi resultaat voor de goede doelen

Het is inmiddels alweer een kleine 2 maanden geleden dat op het waagplein in Alkmaar het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza heeft plaatsgevonden. Afgelopen editie werden de opbrengsten voor de goede doelen weer op het plaza zelf uitgereikt. Hieronder een overzicht van alle cheques die zijn uitgekeerd,

Playing for Success Alkmaar en Jeugdcultuurfonds Alkmaar ontvingen beiden een donatie van €5000.

Lees meer »
Nh1816 Verzekeringen
CAMERANU.NL
Holland Media Combinatie
Strak in Pakken
Wolhuis Installatietechniek
Homan elektrotechniek
De Geus Bouw