Amusetour als ideale kennismaking met deelnemende restaurants

De zaterdag van het Culinair Plaza wordt verrijkt met een amusetoer langs alle deelnemende restaurants aan het evenement. Middels een strippenkaart maken bezoekers op een smakelijke wijze kennis met de culinaire vermogens en verrassingen op het Waagplein zelf. Daarnaast maakt ook een écht Alkmaars product zijn rentree op het evenement: kaas. Restaurant De Fransman staat voor het eerst op het evenement en pakt logischerwijs uit met zijn kaasfondue-specialiteit.

De amusetour is alleen beschikbaar op de zaterdag van het culinaire evenement. Bezoekers moeten voor 17.00 uur het Waagplein betreden, de entree is inbegrepen in de tour. Bij de kassa ontvangt men de strippenkaart, waarna de culinaire rondreis kan beginnen. De amusetour is alleen geldig op zaterdag. Een entreekaart met amusetour kost 43,50 euro.

Foto: Entwined.nl

Lees meer »

Rob de Nijs, Shirma Rouse en Berget Lewis op Culinair Plaza

Alkmaar – ‘De beste zangeres van Nederland’ Berget Lewis is op vrijdagavond de eerste hoofdact in het uitgebreide entertainmentprogramma van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza. Een van Nederlands grootste chansonniers betreedt zaterdag het podium. Rob de Nijs is meer dan een halve eeuw zanger. En met haar waanzinnige stem komt zondag Shirma Rouse het culinaire evenement van een ‘soul-toetje’ voorzien.

Lees meer »

Samen culinair eten en drinken voor zes goede doelen

JCI Alkmaar, organisator van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza, ontving dit jaar flink wat verzoeken om steun vanuit uiteenlopende goede doelen. Uiteindelijk zijn er zes aansprekende projecten van evenzoveel goede doelen uitgekozen. Dit jaar staan Stichting Bureau Sterrenstof, Stichting Ons Huis, Klas op Wielen Alkmaar, Stichting ‘Achter de Duinen’, de Mytylschool Bergen en Stichting een Betere Start centraal.

De bijdrage die de goede doelen ontvangen is afhankelijk van de opbrengst van het Culinair Plaza. Tijdens het evenement worden er per avond twee goede doelen verrast met een donatie ter realisatie van hun doelstellingen.

Lees meer »

Organisatie Alkmaar Culinair Plaza 2015

Ieder jaar wordt er vanuit de JCI Alkmaar een team samengesteld die ervoor zorgt dat het Alkmaar Culinair Plaza weer het mooiste evenement van Alkmaar en omgeving wordt.

Foto: Ed van de Pol

Lees meer »

Start kaartverkoop voor smulfestijn

De kaartverkoop van de vierentwintigste editie van Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza is gestart op 1 juli. Via www.alkmaarculinairplaza.nl kunnen de liefhebbers van lekkere gerechten en smakelijke wijnen hun kaarten in de voorverkoop bestellen.

Lees meer »

Mooi resultaat voor de goede doelen

Het is inmiddels alweer een kleine 2 maanden geleden dat op het waagplein in Alkmaar het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza heeft plaatsgevonden. Afgelopen editie werden de opbrengsten voor de goede doelen weer op het plaza zelf uitgereikt. Hieronder een overzicht van alle cheques die zijn uitgekeerd,

Playing for Success Alkmaar en Jeugdcultuurfonds Alkmaar ontvingen beiden een donatie van €5000.

Lees meer »
Nh1816 Verzekeringen
Strak in Pakken
Maaral Alkmaar
RCA B.V.
Uniserver Internet B.V.
De Geus Bouw
Erkamp Projectservice