Joy Living

Contact details logo

Joy Living
(Locatie Noord Holland Noord)
Barsingerhorn
Heerenweg 166
1768 BJ Barsingerhorn
T: 0224-422 114 (tijdens kantooruren)

barsingerhorn@joyliving.nl
www.joyliving.nl

Wij geloven dat mensen met autisme ook gewoon moeten kunnen wonen en werken.

Joy Living biedt de beste professionele begeleiding op maat voor mensen met autisme in de vorm van een gezellig en veilig ‘thuis’ waarin iedereen gewoon zichzelf kan zijn.

Nadat enkele ouders tevergeefs een begeleid wonen initiatief hadden geprobeerd op te zetten, is op hun aandringen Stichting Joy Living in het leven geroepen. Het doel was om een huiselijke woonomgeving te creëren voor mensen met autisme en in de begeleiding diverse disciplines van hoog niveau te bieden. In september 2014 is dit gelukt, want de Stichting heeft nu twee mooie en gezellige huizen in Barsingerhorn en Heerhugowaard met de beste professionele autisme begeleiding. Dit wordt gerealiseerd door de inzet van een 4 op 10 begeleiding (gemiddeld 4 begeleiders op 10 bewoners), 24-uurs aanwezigheid en weekendbezetting met: A.B.A. consulenten, verzorgende IG’s, een psychiater, pedagoge, gedragsdeskundige en maatschappelijk werkster.

Met een uitstekende mix aan disciplines wordt bij Joy Living een optimale maar vooral effectieve autisme begeleiding geboden. Daarnaast werken wij aan nieuwe locaties in Drenthe (Gieten) en Noord-Holland.