Brownies & Downies Alkmaar

Contact details logo

Brownies & Downies Alkmaar
Kanaalkade 17
1811 LP Alkmaar
T: 072 737 0359

alkmaar@browniesanddownies.nl
www.browniesanddownies.nl

Brownies&downieS is een bijzonder lunchcafé wat, vanuit idealisme, in 2010 is opgericht door Thijs Swinkels en Teun Horck. De combinatie van kwalitatief goede gerechten en de unieke bediening van medewerkers met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, zorgde voor een nieuw en uniek horeca concept in Nederland.

Brownies&downieS heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op betaalde arbeid. Daarnaast streeft Brownies&downieS er naar om op basis van kwaliteit en uitstraling het beste lunchcafé van Nederland & België te zijn.

Tot nu toe heeft Brownies&downieS in 2016 al 13 nieuwe vestigingen geopend. Jullie kunnen genieten van een heerlijke lunch in Spijkenisse, Venlo, Drachten, Culemborg, Alkmaar, Bussum, Groningen, Wageningen en Zevenaar.

Brownies&downieS Alkmaar
Het karakteristieke pand (voormalige kolenloods) heeft plaats gemaakt voor ons gezellige lunchcafé waar u terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, een ambachtelijke lunch, borrel, en elke vrijdag “Eten wat de pot Schaft”. Daarnaast heeft het pand een hele grote kinderhoek waar uitgebreid gespeeld kan worden. In de avonden is het mogelijk om het pand te reserveren voor zakelijke diners, presentaties, verjaardagen etc.
Dit alles onder leiding van ons bijzondere personeel.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten op de Kanaalkade 17 te Alkmaar.